Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağına dokunmak

Rüyada bacağına dokunmak

Rüyada bacağına dokunmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağına dokunmak gördüyseniz:

  • Çok yakında işinizi veya sosyal hayatınızı ilgilendiren konular ivme kazanabilir veya olayların yolunda gittiğinin işaretleri kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada kadın bacağına dokunmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bacağına dokunmak iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada bacak dokunmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada birinin bacağına dokunmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına delalet eder.

Rüyada yılana dokunduğunu görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, sevinç ve sürura rivayet etmektedir.

Rüyada el ele dokunmak acıların ve gözyaşının dineceğine, yuva kuracağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalet eder.

Rüyada hamile kadına dokunmak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments