Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinin dokunduğunu görmek

Rüyada cinin dokunduğunu görmek

Rüyada cinin dokunduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret eder.

Rüyada cinin dokunduğunu gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmak aşırı tepkiler vermekten daha faydalı olabilir.

Rüyada cine dokunmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına inanılır.

Rüyada cinin dokunduğunu görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kendisini korumaya alacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ayağına dokunmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğe dokunmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Rüyada saça dokunmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bacağına dokunmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek balığına dokunmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, parasının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments