Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine dokunmak

Rüyada kendine dokunmak

Rüyada kendine dokunmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işarettir.

Rüyada kendine dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar durumu daha iyi analiz etmenizi sağlayabilir.

Rüyada karnına dokunmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada dokunduğunu görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada bacak dokunmak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birine dokunmak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze dokunmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına delalet eder.

Rüyada birinin omzuna dokunmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutlara dokunmak iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kalkınacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada enseye dokunmak büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments