Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin boğmak

Rüyada cin boğmak

Rüyada cin boğmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, eşi ile arasının açılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada cin boğmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada cin boğmak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, endişelerini silip atacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada cini boğmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada adam boğmak hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini boğmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada bebek boğmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada şeytan boğmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan boğmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kendini boğmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments