Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini boğmak

Rüyada sevdiğini boğmak

Rüyada sevdiğini boğmak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini boğmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı tutarsızlıklar ön planda olabilir.

Rüyada sevdiğini boğmak hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin birini boğmak hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işindeki verimin artacağına inanılır.

Rüyada bebek boğmak uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölüyü boğmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada tavuk boğmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yılanı suda boğmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Rüyada düşmanı boğmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalettir.

Rüyada birinin birini boğduğunu görmek karanlıkların aydınlanacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments