Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan boğmak

Rüyada tavşan boğmak

Rüyada tavşan boğmak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kurulu düzeni olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulur.

Rüyada tavşan boğmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada tavşan boğmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğmak kendi bildiğini okuyacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sizi boğduğunu görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kafa dinleyeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalettir.

Rüyada bebek boğmak onlarla ayrı düşeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına yorulur.

Rüyada birini boğmak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karga boğmak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fareyi suda boğmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerin aksamayacağına inanılır.

Rüyada şeytanı boğmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments