Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan boğmak

Rüyada şeytan boğmak

Rüyada şeytan boğmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet eder.

Rüyada şeytan boğmak gördüyseniz:

  • Alınan kararlar yaklaşan aylarda şekillenecek olayları da etkileyebilir.

Rüyada şeytanı boğmak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytanın boğduğunu görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, maddi durumunun düzeleceğine, eğlenceli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada şeytan boğmak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını boğmak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını boğmak kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada suda birini boğmak harama göz dikmeyeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeği boğduğunu görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kedi boğmak bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments