Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin bastığını görmek

Rüyada cin bastığını görmek

Rüyada cin bastığını görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada cin bastığını gördüyseniz:

  • Sizden uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada cin bastığını görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bastık görmek kısmetinin açılacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, tabiatı kötü olan kişiye inanılır.

Rüyada evine su bastığını görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına alamet eder.

Rüyada evinin su bastığını görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada odayı su bastığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine alamet eder.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kendisini işine vereceğine delalet eder.

Rüyada boka bastığını görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments