Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bastık görmek

Rüyada bastık görmek

Rüyada bastık görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada bastık gördüyseniz:

  • Mora bozukluğu yaşamamalısınız.

Rüyada kurana el bastığını görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Rüyada banyoyu su bastığını görmek ruhlarına mevlit okutacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin ayağına bastığını görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa bastığını görmek iş sahibi olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada evi su bastığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her yeri su bastığını görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine tabir olunur.

Rüyada para bastığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments