Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boka bastığını görmek

Rüyada boka bastığını görmek

Rüyada boka bastığını görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, dertlerinin günden güne artacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada boka bastığını gördüyseniz:

  • Plan veya programınızın yaptıklarınızdan daha fazlasına ihtiyacı var.Ani tepkiler aksiliklere veya şanssız durumlara neden olabilir.

Rüyada birinin boka bastığını görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, büyük başarı kazanacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boka bastığını görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işarettir.

Rüyada kurana el bastığını görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada şehri su bastığını görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada işyerini su bastığını görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada evinin sel bastığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek şifa bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments