Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilli yüz görmek

Rüyada çilli yüz görmek

Rüyada çilli yüz görmek ters giden işlerin normale döneceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada çilli yüz gördüyseniz:

  • Fiziksel ihtiyaçlarda olduğu gibi, manevi veya duygusal ortamlarda da insani prensipleri aklınızda tutun veya ruhsal uyuma daima dikkat edin.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada yüzünde çiller görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada çilli yüz görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü çilli görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde çil görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü çilli görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Amine

iki erkek çocuğunun yüzünde çiller görmek