Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, vefa göstereceğine, hayırlı günlerin geleceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplayabilecek zamanınız olacak.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde çiller görmek küslerin ve dargınların barışacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde çil görmek gönlünün ferahlayacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü çilli görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü çilli görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, birbirlerine her konuda destek olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek bereket ve huzur getireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde çil görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlardan takdir toplayacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü çillenmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments