Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü çilli görmek

Rüyada kendi yüzünü çilli görmek

Rüyada kendi yüzünü çilli görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü çilli gördüyseniz:

  • Ev hayatınızda ise ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü çillenmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işarettir.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü çilli görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada çilli yüz görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına inanılır.

Rüyada kendi yüzünü çilli görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde çiller görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments