Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü çilli görmek

Rüyada yüzünü çilli görmek

Rüyada yüzünü çilli görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, imkân sahibi olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, evlatların hayırsız çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü çilli gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Rüyada birinin yüzünde çil görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde çil görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde çiller görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, ileride saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü çillenmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına işarettir.

Rüyada çilli yüz görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments