Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde çiller görmek

Rüyada yüzünde çiller görmek

Rüyada yüzünde çiller görmek işinden çıkarılacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalettir.

Rüyada yüzünde çiller gördüyseniz:

  • Dikkatli bütçe yapmalısınız.

Rüyada yüzü çillenmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada yüzünü çilli görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, onları okula göndereceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya yorulur.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünde çil görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilli yüz görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, hayıflanacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments