Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde çil görmek

Rüyada yüzünde çil görmek

Rüyada yüzünde çil görmek adeta sinirden küplere bineceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine inanılır.

Rüyada yüzünde çil gördüyseniz:

  • İnsanları etkilemek için abartılı cümleler kurmaktan, fazla para harcamaktan ya da kibirli tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada yüzü çillenmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek sırların ortaya çıkmasına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde çiller görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde çil görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çilli yüz görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünde çil görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, büyüyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments