Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek işlerinin düşeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde çil olduğunu gördüyseniz:

  • Tekrar bağlantı kurmanız durumunda eski bir ilişkiniz size üzüntü verebilir.

Rüyada kendi yüzünü çilli görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde çil görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, şükrederek yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde çil görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, yapacağı planların altüst olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerinin kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, hatalı yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments