Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünde çil görmek

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek hane içine ay doğacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, başarılarının tadına varacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, bereketli işlere gireceğine inanılır.

Rüyada başkasının yüzünde çil gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada yüzünde çiller görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek sıkıntıya düşeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada çilli yüz görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü çillenmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, başarıdan başarıya koşacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulur.

Rüyada kendi yüzünü çilli görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, para sıkıntısının olmayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünde çil görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments