Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilli tavuk görmek

Rüyada çilli tavuk görmek

Rüyada çilli tavuk görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada çilli tavuk gördüyseniz:

  • Halkla ilişkiler veya kendinizi daha geniş gruplara tanıtma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çilli tavuk görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini çilli görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada çilli olmak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada çilli olduğunu görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ellerde çil görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments