Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerde çil görmek

Rüyada ellerde çil görmek

Rüyada ellerde çil görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, makamını kaybedeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına inanılır.

Rüyada ellerde çil gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada ellerde çil görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde çiller görmek yatırımlarının kar getireceğine, muradın gerçekleşeceğine, rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada sırtında çil görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, kişinin gönlünü alacağına işaret eder.

Rüyada elde çil görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada yüzde çil görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine yorulur.

Rüyada çilli yüz görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments