Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilli olduğunu görmek

Rüyada çilli olduğunu görmek

Rüyada çilli olduğunu görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, anne ve baba duası alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada çilli olduğunu gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Rüyada sırtında çil görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini çilli görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, eline para geçeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada çilli tavuk görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada ellerde çil görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilli olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet eder.

Rüyada birini çilli görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına tabir olunur.

Rüyada çilli yüz görmek içinin huzurla dolacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments