Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çilli görmek

Rüyada kendini çilli görmek

Rüyada kendini çilli görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işarettir.

Rüyada kendini çilli gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya yeni kişileri, yerleri ya da eğlenceli aktiviteleri keşifler mükemmel fırsatların önünü açabilir.

Rüyada çilli tavuk görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına işaret eder.

Rüyada çil çil altın görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, eksiği kendinde bulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada çilli erkek görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünde çil görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda çil görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, patron koltuğunda oturacağına işaret eder.

Rüyada çilli horoz görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, mal mülk sahibi olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada vücutta çil görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments