Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilli olmak

Rüyada çilli olmak

Rüyada çilli olmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilli olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerde, ticari konularda veya aşk hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilerlemenizi engelleyebilecek hiçbir mani bulunmuyor.

Rüyada çilli olduğunu görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına inanılır.

Rüyada birini çilli görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çil çil altın görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücutta çil görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Rüyada elde çil görmek maddi durumun düzeleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü çillenmek düzenli bir işe girileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerde çil görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, dolayısıyla geleceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments