Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün çillendiğini görmek

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün çillendiğini gördüyseniz:

  • Sosya ortamlarda özgüveniniz artabilir.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yüzünde çiller görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada yüzü çillenmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, çirkin sözler işitileceğine işarettir.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü çilli görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, ticaretinin de bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments