Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde çil görmek

Rüyada elde çil görmek

Rüyada elde çil görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde çil gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için öncelikle hoş olmayan sürprizler gibi gelebilir.

Rüyada elde çil görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına rivayet eder.

Rüyada vücutta çil görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet eder.

Rüyada sırtında çil görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine delalettir.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde çil görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü çillenmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, güzelleşeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine inanılır.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ellerde çil görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments