Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çilli görmek

Rüyada birini çilli görmek

Rüyada birini çilli görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, keyfin bozulacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çocuklar gibi şen olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Rüyada birini çilli gördüyseniz:

  • Yardımcı olma çabanız sizden fayda sağlamaya çalışan kişilerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada kendi yüzünü çilli görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çilli yüz görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Rüyada çilli olmak parasını ve malını kaybedeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada çilli tavuk görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada sırtında çil görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, kızına daima sahip çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini çilli görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, hayatın yoluna gireceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments