Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü çillenmek

Rüyada yüzü çillenmek

Rüyada yüzü çillenmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sebep olacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yüzü çillenmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki değişiklikler özel yaşamınızı da etkileyebilir.

Rüyada arkadaşının yüzünde çil görmek zengin bir hayat sürüleceğine, gözyaşı döküleceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde çil görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, aile içinde de bereketin artacağına, malvarlığının çok daha artacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, uzun yıllar yaşayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilli yüz görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde çiller görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü çillenmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, rütbenin yükseleceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments