Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta çil görmek

Rüyada vücutta çil görmek

Rüyada vücutta çil görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta çil gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Rüyada vücudunda çil görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine inanılır.

Rüyada vücutta çil görmek kurtuluşu yakalayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilli yılan görmek önünün açılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde çil görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Rüyada çilli yumurta görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde çil görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sağlığını geri kazanacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü çilli görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, elde edilen nasibin artacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments