Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çil çil altın görmek

Rüyada çil çil altın görmek

Rüyada çil çil altın görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada çil çil altın gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler size yardım etmek istemelerine rağmen bunu nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi değiller.

Rüyada çil çil altın görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellerde çil görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çilli olmak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada elde çil görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çilli yılan görmek küs kimselerin barışacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında çil görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzü çillenmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tansu çilleri görmek kalbini tekrar hayata açacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments