Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı sigara içmek

Rüyada çikolatalı sigara içmek

Rüyada çikolatalı sigara içmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, husumetlerin başgöstereceğine, dertlerin başlayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı sigara içmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Rüyada çikolatalı sigara içmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı kahve içmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı süt içmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarma sigara içmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada ilk defa sigara içmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada acı sigara içmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sigara içmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Rüyada eşinin sigara içmek masa başı bir işe girileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments