Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı kahve içmek

Rüyada çikolatalı kahve içmek

Rüyada çikolatalı kahve içmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, mal mülk sahibi olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kahve içmek gördüyseniz:

  • İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konularda iyileştirmelere yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Rüyada çikolatalı kahve içmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kahve ve çikolata görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Rüyada çikolatalı sigara içmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı süt içmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalettir.

Rüyada soğuk kahve içmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işarettir.

Rüyada kahve pişirip içmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sıkıntı yaşanacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çay ve kahve içmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle kahve içmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments