Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk defa sigara içmek

Rüyada ilk defa sigara içmek

Rüyada ilk defa sigara içmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, önemli sorumluluklar alacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına işarettir.

Rüyada ilk defa sigara içmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli ya da romantik planlar, alışverişler veya arkadaşlarla geçirilecek zaman ruhunuzu rahatlatmanıza yardım edebilir.

Rüyada ilk defa sigara içmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilk defa içki içmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada ilk defa adet olmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada ilk defa uçağa binmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, gelir elde edeceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada ilk defa araba sürmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek adeta sinirden küplere bineceğine, ruh sağlığının bozulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına inanılır.

Rüyada ilk defa araba kullanmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, başarısızlıklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada defalarca öpülmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments