Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı süt içmek

Rüyada çikolatalı süt içmek

Rüyada çikolatalı süt içmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, fakir çocukları giydireceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı süt içmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik telefonlar, epostalar veya ziyaretçiler söz konusu olabilir.

Rüyada çikolatalı süt içmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı süt görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı sigara içmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada çikolatalı kahve içmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, kafasının boşalacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bardakla süt içmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, mutluluk ve başarı getireceğine yorulur.

Rüyada kakaolu süt içmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, büyük aksilikler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada domuz sütü içmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada yılan sütü içmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments