Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarma sigara içmek

Rüyada sarma sigara içmek

Rüyada sarma sigara içmek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çalışmalarının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sarma sigara içmek gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, yeni yöntemler deneyebilir, farklı yerlerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada sarma sigara içmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hak yolunu tutacağına yorulur.

Rüyada sarma sigara görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada üzüm sarması görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine işarettir.

Rüyada lahana sarması sarmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada sarma dolma görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, geçiminin güçleşeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine rivayet eder.

Rüyada lahana sarma görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sarma sardığını görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada yaprak sarma yemek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments