Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sigara içmek

Rüyada arkadaşının sigara içmek

Rüyada arkadaşının sigara içmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, yeni mekânlara gireceğine, saygısını toplayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sigara içmek gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir.

Rüyada arkadaşla sigara içmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşınla sigara içmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının sigara içmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada çok fazla sigara içmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine işarettir.

Rüyada sigara içmek istemek daha fazla mal sahibi olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına delalet eder.

Rüyada işyerinde sigara içmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane sigara içmek hayallere kavuşulacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments