Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı sigara içmek

Rüyada acı sigara içmek

Rüyada acı sigara içmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, düşmanına galip geleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada acı sigara içmek gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada acı sigara içmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, işlerinin azalacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden acı su içmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına inanılır.

Rüyada acı süt içmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, ele geçen kazancın azalacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada acı bir şey içmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kişinin şansının artacağına yorulur.

Rüyada acı çorba içmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine delalettir.

Rüyada acı ilaç içmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada acı kahve içmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalet eder.

Rüyada acı su içmek moralinin her zaman yerinde olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, dinç kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments