Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzük seçmek

Rüyada altın yüzük seçmek

Rüyada altın yüzük seçmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzük seçmek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Rüyada altın yüzük seçmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada altın seçmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada gözlük seçmek gelirinin artacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada fıstık seçmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık seçmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavun seçmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına inanılır.

Rüyada yumurta seçmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments