Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık seçmek

Rüyada mezarlık seçmek

Rüyada mezarlık seçmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık seçmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Rüyada kendine mezar seçmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulur.

Rüyada mezarlık seçmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar yeri seçmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, güllük gülistanlık olacağına, girilen yolda zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar seçmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada kavun seçmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, yeni bir eve taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erik seçmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada oyuncak seçmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet eder.

Rüyada dondurma seçmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, çok üzüntü yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments