Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğü seçmek

Rüyada nişan yüzüğü seçmek

Rüyada nişan yüzüğü seçmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, yeniden bir araya geleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan elbisesi seçmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlık seçmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük seçmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz seçmek endişelerinden kurtulacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine mezar seçmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  rivayet eder.

Rüyada saat seçmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada iç çamaşırı seçmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments