Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta seçmek

Rüyada yumurta seçmek

Rüyada yumurta seçmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta seçmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar duygularınızın netleşmesini sağlayabilir.

Rüyada yumurta seçmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, adeta sinirden küplere bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mandalina seçmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kötü günler geçireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına yorulur.

Rüyada nişan elbisesi seçmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada iç çamaşırı seçmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kravat seçmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, geride bırakacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada erik seçmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek seçmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada hediye seçmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, insanları hak yoluna çağıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments