Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata saklamak

Rüyada çikolata saklamak

Rüyada çikolata saklamak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı haberler getireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalet eder.

Rüyada çikolata saklamak gördüyseniz:

  • Ailesel konuları ele alırken açık fikirli olmalısınız.

Rüyada çikolata saklamak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtar sakladığını görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, umutlarının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada et saklamak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, ünleneceğine yorulur.

Rüyada para saklamak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç saklamak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine yorulur.

Rüyada diş saklamak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, yetki sahibi olacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını saklamak faturalarını ödeyemez olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini saklamak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments