Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et saklamak

Rüyada et saklamak

Rüyada et saklamak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada et saklamak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Rüyada et saklamak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ et saklamak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada polisten silah saklamak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına delalettir.

Rüyada birşey saklamak bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birşeyleri saklamak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada çorap saklamak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyi sakladığını görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kaçak saklamak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments