Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç saklamak

Rüyada pirinç saklamak

Rüyada pirinç saklamak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada pirinç saklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları size fayda getirebilir.

Rüyada pirinç saklamak şansa, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, beklenmedik kapıların açılmasına delalet eder.

Rüyada makas saklamak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çikolata saklamak yol göstereceğine ve şifa olacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüzüğünü saklamak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birşey sakladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına işaret eder.

Rüyada sigara saklamak hayaller kurulacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kendi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak bolluğun sürekli olacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına alamet eder.

Rüyada ölen birini saklamak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, adeta havalara uçacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments