Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar sakladığını görmek

Rüyada anahtar sakladığını görmek

Rüyada anahtar sakladığını görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, kurulu düzeninin olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtar sakladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda düşündüklerinizin dışına çıkan olaylara uyum sağlamaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada anahtar sakladığını görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada anahtarı saklamak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar saklamak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin anahtarını saklamak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf saklamak başka işler deneyeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Rüyada para görüp saklamak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolye saklamak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölen birini saklamak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kız çocuğunun olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments