Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini saklamak

Rüyada ölmüş birini saklamak

Rüyada ölmüş birini saklamak aksi takdirde çok üzüleceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, mallarının artacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini saklamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık ilişkiler yararlı iş birliklerine dönüşebilir.

Rüyada yastık altına para saklamak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, rahat bir hayatı olacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabılarını saklamak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada altınlarını saklamak böylece hayata yeniden sarılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada telefonu saklamak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, onurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kağıt saklamak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına yorulur.

Rüyada ekmek saklamak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini saklamak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments