Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para saklamak

Rüyada para saklamak

Rüyada para saklamak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada para saklamak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Rüyada para bulup saklamak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, parasal krizler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para saklamak önünün kapanacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sakladığı parayı bulmak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, tövbe etmeye işaret etmektedir.

Rüyada eşinden para saklamak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parayı saklamak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının parasını saklamak daha fazla kazanç elde edeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden para saklamak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saklamak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, düşmanların barışacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments