Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata bulmak

Rüyada çikolata bulmak

Rüyada çikolata bulmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, aradaki buzların eritileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına işaret eder.

Rüyada çikolata bulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız eğitiminizi veya profesyonel hedeflerinizi engelleyebilir.

Rüyada çikolata bulduğunu görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata bulmak sevindirici haberler alınacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Rüyada çikolatalı kek görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, başarıyla geleceğine rivayet eder.

Rüyada nişan çikolatası yemek diplomalarının artacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine delalet eder.

Rüyada çikolata ve şeker görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarım çikolata görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada pasta çikolata görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments