Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata ve şeker görmek

Rüyada çikolata ve şeker görmek

Rüyada çikolata ve şeker görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, bol rızık elde edeceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada çikolata ve şeker gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı bozmakla kalmayıp sizi değişikliklere uymak zorunda bırakabilir.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek söylediklerinin çıkacağına, bahtının güzelleşeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına inanılır.

Rüyada şeker ve çikolata görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalet eder.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına işaret eder.

Rüyada çikolata ve şeker görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, mülkiyetinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeker çikolata görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada çikolata şeker görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Rüyada çikolatalı şeker almak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, yeni yollara girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments