Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı kek görmek

Rüyada çikolatalı kek görmek

Rüyada çikolatalı kek görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, durgunlaşacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, çok mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada çikolatalı kek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak için yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek aradaki buzları eriteceğine, çok mutlu edeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı kek yapmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, geçim derdi yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada çikolatalı kek yemek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine alamet eder.

Rüyada çikolatalı kek yemek görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı kek görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada muzlu kek görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kek yaptığını görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada ıslak kek görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments