Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta çikolata görmek

Rüyada pasta çikolata görmek

Rüyada pasta çikolata görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada pasta çikolata gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Rüyada pasta çikolata görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işarettir.

Rüyada çikolata pasta görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı yaş pasta yemek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çıkış yolları bulacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı pasta yemek görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı pasta görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına inanılır.

Rüyada çikolatalı pasta almak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments